Mana Satu?

Saya bercadang nak buat LASIK (laser mata untuk menghilangkan masalah rabun) bila dah ada duit nanti. Jadi saya telah mencuba-cuba untuk tidak memakai cermin mata. Tapi bila tak pakai cermin mata, saya nampak macam amoi jual sayur disebabkan mata saya yang sepet dan tiada kelopak mata (Tetap bersyukur!). Jadi saya nak mintak pandangan pembaca untuk mengundi sama ada saya patut pakai cermin mata atau tidak. Sebelum tu, marilah saya persembahkan muka saya yang berjerawat dengan memakai cermin mata dan tidak memakai cermin mata.

photo2363edit
Dengan cermin mata

DAN

photo2365edit
Tanpa cermin mata

Sila abaikan jerawat dan noda-noda hitam tersebut. Poll untuk mengundi ada di sebelah kanan. Tengkiu..

3 Responses to “Mana Satu?”


  1. 1 tajudin

    buat je lasik tu… bukan sedap pun pakai spek

  2. 2 chiko

    ye lor.. wat je lasik tu.. pastu mata dah tak rabun g plak wat facial muka tu.. maksud aku, g la wat apa2 yg patut tuk muka tu lak. botox ke, plastik sajeri ke or nak senang pakai je mekap tebal.. hahaha

  3. 3 Cidi

    toksah laa buat2 lasik masik ni,ade care lain lagi yg lebih slamat..aku penah dengar yg cuba lasik2 ni dtg balik rabun dia jie. buang masa buang duit. aku pun tgah mencuba dgn ubat2an tradisional utk memacho kan diri dan wajah aku ni..kalau2 berhasil nanti akan ku ajukan padamu produk nye iyeeee..keskeskes..ujie ujie moolok nian nga kak!!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*
RSS for Posts RSS for Comments