Diari Romadhon Ujie @ Bandar Seri Begawan Brunei : Finale

Kan? Tak abes-abes lagi entry Brunei ni. Oke, akak janji. Ni last. Huhu..

Kan salah sorang member akak si BW tido kat umah Lilon kat bandar kan? So, pagi tu barula dia balik semula ke hotel amik akak dan PP. Yelah, kami dah nak balik KL dah petang tu.

Rupanya sebelum si BW dan Alex datang amik kitorang, dorang pegi jenjalan dulu sekitar bandar dan pasar. So, saksikanla pulak gamba-gamba yang sempat dorang amik pagi tu..

Ni mesti kat pasar ni…

Terra Rossa derr…

Motip nama sampan uols MACAM KAWANKU? Hik hikk…

Pakcik kena dera dengan makcik soh pegi pasar ke? Cian pakcik..Huhu

Tamu Kianggeh nama pasar dia..

Selamba je ko minum ye Itam?

DST – salah satu telco di Brunei

Akhirnya, sampai pun dorang ke hotel kami..

Akak dan PP pun gigihla bersiap-siap sebab cadangnya kami nak jalan-jalan dulu kat bandar sambil carik souvenir nak bawak balik. So, lepas dah siap tu, akak call buggy mintak amik kitorang untuk dibawa ke lobi utama.

Sampai lobi, tengok dorang dah ada. Sementara PP menyetelkan urusan check out, akak turun kejap ke bahagian bawah lobi sebab akak nampak view yang sangatlah cantiknya dari atas lobi tu.. Jom tengok!

Alamak.. Ni tangga.. Rasanya ni dorang amik waktu malam ni.. Akak sumbat jela ye…

Tiang tinggi menjulang

Kawasan sekitar lobi utama

Swimming pool untuk tetamu berenang-renang ke tepian

Page 1 of 3 | Next page