Ujie Situ Sana Sini

Aku Hidup Kerana Cinta…Cinta Allah, Cinta Keluarga, Cinta Kekasih

Harini akak saje nak bagi wajah baru kat blog akak ni. Dia pun macam orang gak. Nak fesyen rambut barula, nak gaya tudung baru.. Boringla kalo asyik samaaaaa je.. Amacam? Shomel tak? Akak download template yang dah siap je. Free pulak tuh. Huhu.. Tapi gamba pic profile FB akak kat sebelah kanan ni macam muka mintak lempang kan? Gedikkk. Akak pun menyampah menengoknya. Kah kah.

20121104-230014.jpg

Lagi satu, sekarang akak dah upgrade sikit dalam arena penulisan blog ni. Akak dah boleh tulis entry baru dari henpon, okeh. Guna apps WordPress. Taip-taip, bubuh gamba. Taraaaa. Siap sudah..

20121104-231707.jpg

Tumpukan yang akak merahkan tu je. Abaikan Angry Birds yang bersepah-sepah tu.. Heehee..
20121104-231959.jpg

So, mungkin lepas ni akak akan lebih gigih menulis.. InsyaAllah. Okelah. Ngantuk le. Gunite. Vavaiii..

p/s : Entry ni dibuat saje-saje untuk ingatkan akak tarikh tukar blog skin baru.. Viaserrr la uols. Gedixx..

3 comments on “Wajah Baru

  1. Cantik pe gamba tu,menawan lg.

  2. Tq Anas

  3. Pena Maya on said:

    tak penat ke taip blog pakai iPun?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

HTML tags are not allowed.