Ujie Situ Sana Sini

Aku Hidup Kerana Cinta…Cinta Allah, Cinta Keluarga, Cinta Kekasih

Yeay!! Photobook akak dah siap! Dalam photobook ni akak bubuh gamba-gamba masa akak kat Turki tahun lepas. Saje buat kenang-kenangan. Selama ni gamba-gamba ni duduk dalam laptop je. Nak tengok pon tak best. Yang ni bolehle pegang-pegang. Hehe

Akak order benda ni awal tahun aritu. Photobook.com.my ada buat promotion 60%. Kalau harga asal dalam RM300+ tapi bila lepas diskaun jadi RM121 camtu dengan free shipping. Sepantas kilat akak order.

Software dia memang dah sedia ada. Tinggal download je. Yang template design punye pon ada tapi akak tak guna template. Saje nak susun sendiri, lagi puas hati. Tapi nak menyusun gamba-gamba yang nak letak dalam photobook ni agak seksa sebenarnya. Nak pilih, nak susun. Tapi demi sebuah kenangan, kuharungi jua. Cewah..

Jumlah mukasurat dalam photobook ni 40 keping. Berkulit tebal. Saiz album 15″ x 11″. Kualiti kertas pon bagus. Tebal (176g) dan berkilat. Memang puas hatila!So, ni akak nak tunjuk beberapa muka surat dalam photobook ni.. Cekidaut!

Lepas ni kalau photobook.com.my buat promotion lagi, akak nak beli lagila. Nak buat untuk destinasi lain yang akak pernah pegi. InsyaAllah..

So, kalo korang nak order, bleh pegi sini ~ Photobook

2 comments on “Photobook

  1. Pena Maya on said:

    Menarik tu kak. ingtkan photobook tu macam album biasa je. now I know.. hehe tQ

  2. msh x dpt membygkn mcmana nk buat album?blh terang details……..sejak guna digital, mmg laptop je tmpt simpan gmbr, klu hlg mmg menangis x berlagu jwbnya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

HTML tags are not allowed.