Ujie Situ Sana Sini

Aku Hidup Kerana Cinta…Cinta Allah, Cinta Keluarga, Cinta Kekasih

Arakian hamba memohon ribuan kemaafan kerana membiarkan blog ini bersawang adanya. Wah gitu.. Terus opening speech nak bagi sama dengan tajuk entry kan. Hikayatzz sangatzz..

Sorry weh.. Sebab lama mendiamkan diri.. Walaupun ada korang kesah? Hiks! Seb baik page ni akak dah tick “Remember Password”. Kalau tak, dengan password blog pon akak lupa. Wakakaa..

Okla, daripada gambar-gambar yang akak ada ni terperap je, baiklah kita tunjuk. So, ni kisah 8 haribulan Mac yang silam. Ye, event ni diadakan pada hari yang sama berlakunya tragedi yang sangat menyayat hati bagi kita semua rakyat Malaysia – Kehilangan MH370. Dan akak tau citer ni dah nak masuk 3 bulan, barulah sebok nak diblogkan.. Hew hew hew..

Macam biasa le, tetiap tahun PruBSN Takaful mesti akan buat award dinner sebab nak menghargai top-top agent yang dah bertungkus lumus sepanjang tahun buat sales. Tahun ni dinner kami diadakan di Intercontinental KL. Dulu nama dia Hotel Nikko.

Ok, jomle kita tengok gamba-gamba yang ada..

 1
Sampai je terus posing dulu ye

Akak pon tak ingat dah ni baju puteri apa. Puteri Gunung Semanggol kot. Hahaa belasah jela.. Baju ni akak sewa kat Aron Nawi Creations Costume Rental. Boleh cekidaut FB dia kat sini.

2
Bersama dayang-dayang.. Wakakaa…

1
Kak Liza – Puteri Perak? Entah tatau pulak apa namanya ni..

2
Haaa… Ni akak tau.. Hang Buah! Eh Hang Tuah… :-p

1
Makan & bergamba berpisah tiada..

2
Hang Tuah & Hang Buah

1
Our CEO pun bukan main hensem berbaju Melayu.. First time dia pakai cenggini katanya..

8
Lawak nak mamposs Afdlin jadi guest artist malam tu. One man show pon memang pecah panggung..

Salah satu lawak Afdlin malam tu “Orang gemuk memang selalu dapat bini lawa sebab kami ni saja je nak bagi isteri kawen lain. Sebab biasanya orang gemuk ni cepat mati. Banyak penyakit“. Bahahaha kongajo..

 

9

Nak balik dah.. Daaa…

Last but not least….

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

10

11
Mak masuk sokkabar uolsss!! Haha

Okbai..

 

One comment on “Malam Hikayat Pahlawan Takaful

  1. Khaidir Zakaria on said:

    Alhamdulillah, taniah Suzilah Zainuddin. Keep it up!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

HTML tags are not allowed.