Morocco & Spain – Kota Penuh Warna : Part 5

Kejadian 17 April 2015.. Hari ni hari terakhir kami di Morocco.

Selepas sarapan kat hotel, lebih kurang pukul 8 pagi, kami bergerak ke Casablanca menaiki bas. Satu bas, akan tinggal satu hari lagi di Casablanca dan akak bersama kawan-kawan yang qualify ke Sepanyol, akan meneruskan perjalanan ke Malaga, Sepanyol.

Nak ke airport Casablanca¬†tu, ada kejadian yang tak diingini berlaku…

Bas rosak uols!! Nak menangis rasa.. Dahla nak kejar flight. Kalau kena tinggal, how?

Akhirnya terpaksa tukar dengan bas yang akan stay kat Casablanca. Yelah, dorang tak payah nak kejar flight. Kitorang ni je yang dah rasa macam masuk Amazing Race. Terkejar-kejar.

Akhirnya, semua beg terpaksa dipunggah. Kesian jugak dengan dorang, terpaksa berkorban untuk kami. Heehe..

Udah rupa jemaah haji.

Babai uols…

Dah tukar bas, kami teruskan lagi perjalanan ke airport. Dah cuak masa ni.. Cuak-cuak pun, sempat amik gamba.. Hiks!

Page 1 of 3 | Next page