Ujie Situ Sana Sini

Aku Hidup Kerana Cinta…Cinta Allah, Cinta Keluarga, Cinta Kekasih

Hai..kembali bersiaran bersama Ujie Mapia. Rasaya saya tak pernah buat entry jiwang karat sebelum ni kan. Tetiba rasa cam nak buat pulak. Saya dedicate lagu ni kepada Ajrimon tersayang walaupun saya tau dia tak baca blog saya yang tahape-hape ni. Hiks!

Macam tak sangka, dekat nak sebulan saya menjadi tunangan Ajrimon. Macam biasa, selalu gak bertekak, bergaduh and bertumbuk (tipu je. Huhu). Walaupun macam tu, saya sayang si montel saya tu.

So Ajrimon Sayang, i dedicated this song for you. Ingin Bersamamu by Syafinaz (Bleh download atau terus dengar di sini)

Ingin Bersamamu

Pandangan pertama
Dan senyumanmu
Yang penuh kemesraan
Terukir di ingatan
Tiap detik berlalu
Tak bisa untukku melupakanmu

Setiap ketika ku rasakan
Bayanganmu menemani
Ke mana pun ku pergi
Hingga di dalam lena
Ku masih lagi termimpi-mimpi
Apakah kau pun terasa
Segalanya yang ku rasa

Andai ada ruang di hatimu
Inginku menjadi ratumu
Mengecapi cinta
Ke akhir usia
Dalam suka
Dan di dalam duka
Ingin aku bersamamu
Kekasihku

Ku sering tertanya
Beginikah berputiknya cinta
Menghiasi jiwa
Rindu menjadi lagu
Gemersik suaramu ungkapan shahdu
Apakah kau pun begitu
Asyik terkenang diriku

Walau ke hujung dunia
Kekasihku
Walau di hujung waktu
Takkan pudar cintaku
Untukmu

——————————————–

Yang, terima kasih sebab sudi memberi ruang dalam hati you yang montel untuk I dok diam-diam dalam tu. I tengah prektis-prektis jadi isteri mithali ni. I sedar, ketaatan kepada suami merupakan satu jalan untuk isteri ke syurga. InsyaAllah, I akan jadi isteri, kekasih, kawan, sahabat & 3K untuk you nanti. Love you..

XOXO,

Tyra Banks

opss shilaapp…

6 Comments

  1. chiko
    12:26 am on June 21st, 2008

    beb, 3K tu mende???

  2. xxujiexx
    7:36 am on June 21st, 2008

    3K??haha…rahsia…

  3. ngeh..ngeh..orang jiwang mmg lar semua nak berahsia.ehehe..
    anway..semoga berbahagia sokmo sokmo.

  4. aludra
    8:24 pm on June 26th, 2008

    heheheheh terharu lak aku baca segmen ko kzli ni:)
    ape2 pun aku doakan kebahagiaan ko dunia akhirat..
    pas ni jangan luper trus kat aku tau..
    aku pun sayang kat ko jgk cm ajrimon…heheheheheh

  5. xxujiexx
    12:05 am on June 28th, 2008

    takkan aku lupe anak buah aku yg paling bucuk dah comot kot…hahah…cayang ko juge…

  6. sherry
    2:11 pm on July 11th, 2008

    huhuhu…terkejut aku baca ko punya blog kali nie….hahah..betul ka ujie mapia dah tukar jd jiwang nie..ahhaha,,,apa2 pun..aku doakan ko bahagia…kekal jodoh hingga akhir hayat…insyaallah..