Ujie Situ Sana Sini

Aku Hidup Kerana Cinta…Cinta Allah, Cinta Keluarga, Cinta Kekasih

Yeayy!! Saya dah ada hosmet baru. Kawan-kawan CIMB jugak..Meh saya kenalkan…


Ayang @ Nurul


Nadia

Comel-comel kan hosmet baru saya? Hiks…

5 Comments

  1. Aizu
    4:27 pm on December 29th, 2008

    comel yg 1st tu..hehe

  2. cikicong
    8:38 am on December 30th, 2008

    kirim salam hosmettttttttt bila aku leh jupe hosmet ko utk aku nyer unit trust ni… kekekekekkeke

  3. Ujie
    9:54 am on December 30th, 2008

    oi oi lan..ko nak invest ngan hosmet aku ke??blasah kang!!!hahaa

  4. Haris
    1:25 am on December 31st, 2008

    Eh? banner beauty palace and giena dah remove? Jie, kim salam kat kakak keropok tu. 50% ok? haha

    * skang bile toleh kat pc kau dah tak nampak dah kau bace blog ngan online news pepagi πŸ˜›

  5. kingkong
    1:20 am on January 5th, 2009

    ji aku nk invest gak keke
    ngn yg no2