Ujie Situ Sana Sini

Aku Hidup Kerana Cinta…Cinta Allah, Cinta Keluarga, Cinta Kekasih

Entry pertama di tahun baru. Erm, Kedatangan tahun baru Hijrah dan tahun baru omputeh yang hampir serentak, menyebabkan ramai di antara kita yang pulun abes bercuti. Nak jumpa client pon takde peluang minggu ni. Dah semua pakat cuti. Hiks!

Malam tadi saya menghabiskan masa dengan tidur. Sangat lazat. Sampai hosmet baru saya tanye, tak sedar ke orang bakar mercun dan bunga api malam tadi. Saya jawab, tak sedar langsung! (Tido mati!!)

Menurut hosmet saya, jalan dari Kota Damansara menghala ke The Curve punyelah hazab keadaan trafiknya. Siap ada yang parking atas rumput. Kalau parking tepi jalan (sampai menyusahkan kereta lain nak jalan) tu memang tak yah citer lah. Memang berderet-deret. Ni semua Faizal Tahir punya pasal! Sebab dia yang buat show kat The Curve malam tadi.

Hari ni, tak ke mana-mana. Melepek tengok TV. Cuma petang nanti nak ke Restoran Paksu Corner, Shah Alam. Nak jumpa client dan nak discuss bisnes sikit dengan dia. Hopefully, berjalan lancar.

Alamak, tahun ni bertambah satu lagi nombor kat umur kita, kan? Bila dah lepas angka 30 dan masuk angka 31 tahun ni, macam dah tak ada rasa apa-apa. Biasa je.

Permisi dulu ya!!  HAPPY NEW YEAR!!!

5 Comments

  1. hehehe.. slamat ari raya beybeh..!

    ingat tahun 2009.., ingat besday haku, hokay.. 20.09.2009.. cantik siol date tu.. muahhaha..

    cepat2 mkn nasi minyak.. ko tu dah satu kelompok ngan artis. cepat2 sket agar senang menghinsari gosip.. kekekek

  2. Ujie
    11:00 pm on January 2nd, 2009

    Aku ingat nak nikah 20.09.2009 tu..tapi jatuh hari raya plak..ada ke tok kadhi yg available ek..hmm..tp macam tak pernah dibuat dek orang nikah time raye..hmmm

  3. Azura Saad
    4:30 pm on January 3rd, 2009

    Bakal roomate ko eksyen ye sbb dia muda ye….. Ko jgn bimbang sbb kawan2 dia semuanye lebih tua dr dia tremasuk la AKU!!!!!!!

  4. Ujie
    5:47 pm on January 3rd, 2009

    DM Azura : Yeyzaaa…ada geng…hehe..tp ko still 20-an pe…

  5. azhan
    8:29 pm on January 3rd, 2009

    eh aku ingat kau dah 35 tahun?? itu pun aku bagi discount. muka mcm umur 40.