Ujie Situ Sana Sini

Aku Hidup Kerana Cinta…Cinta Allah, Cinta Keluarga, Cinta Kekasih

Selesai berjumpa client di Street Mall, Cyberjaya pada hari Jumaat lepas, saya pon merayap sorang-sorang kat tempat orang jual-jual barang di kaki lima Street Mall tu. Biasalah, ada yang jual baju, perhiasan, kek dan kuih. Tak semena-mena, saya terpandang orang ramai berkerumun kat satu meja ni. Saya pun sama lah menyibuk. Rupa-rupanya ada brader ni jual wall sticker. Ingatkan mahal. Murah rupanya. Saya amik 3 design. 2 sticker kecik, satu lagi yang besar. Semuanya RM10.

Balik je rumah, tak menyabar-nyabar, saya terus tampal kat dinding. Cekidaut

wallpaper2
Design 1 – tempat lepak-lepak minum. Macam senget je aku tampal…

wallpaper1

Design 2 – 2 set cawan dan teko. Sesuai letak kat dapo. Memang tampal kat dapo pun. Sila abaikan suis yang comot dan dinding yang bersawang itteww..

wallpaper3
Design 3 – pokok dan dedaunan serta rama-rama 5 ekor

Itu jela 3 corak yang saya beli. Kalau jumpa lagi, nak beli lagilah. Biar rumah jadi macam tadika. Hiks…